Blog

photo

Sessió Takeaway Sushi21

31 de Maig, 2017

La sessió de fotos pel takeaway pel sushi 21 ha estat molt fructífera i divertida. Hem preparat ambientacions diferents per simular diferents situacions on poder gaudir a casa o a la feina del deliciós menjar japonès.


photo

Pintura acrílica

13 de Maig, 2017

Per ambientar un pany de paret del restaurant Mito, res millor que una pintura acrílica feta a mà. Pintar la tela de 1,9 x 1,3 m amb diversos motius japonesos i amb tota mena de detalls va portar feina, però el resultat recompensa del tot les hores dedicades.


photo

Fotos per un anunci

26 de Maig, 2017

Hem anat a aquesta a la fantàstica terrasseta del Santamasa per fer fotos per un anunci al Diari de Sabadell, després de diverses proves ens hem decidit per aquesta. La veritat és que ve de gust seure a fer un vermutillu....


photo

Disseny etiqueta Montresor

8 de Maig, 2017

Li hem donat un toc elegant a l'etiqueta d'aquest vi amb colors ocres, marrons i daurats que tant li escauen. Encara que el més important és a dins l'ampolla, una bona etiqueta és importantíssima per cridar l'atenció del client.


Pissarres del Picuteig

6 de Maig, 2017

Alçar la vista i poder veure de manera fàcil i divertida, tot el que ofereix el restaurant és l'objectiu d'aquestes pissarres. Una pissarra de menú diari per fora i dins 3 més amb els vins, carta i postres.


-->

SEGUEIX-NOS

short